skip to Main Content

Perzische tapijten

Toele heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in tapijten uit het voormalig Perzië. Deze worden gemaakt door nomadenstammen waar wij al decennia mee samen werken. Wij reizen de hele wereld over om te zoeken naar de juiste collectie voor onze winkel. De collectie voldoet aan de hoge eisen waar wij als Toele voor staan. Denk hierbij ook aan de werk- en leefomstandigheden van de mensen die onze producten maken.

ELK TAPIJT DAT WIJ IN ONZE WINKEL VERKOPEN, IS UITGEZOCHT MET OOG VOOR DETAIL, KLEUR EN STIJL. MAAR BOVEN ALLES MET LIEFDE VOOR HET VAK.

Fraaie tapijten voor meer sfeer in huis

Wist u dat u met tapijten voor meer sfeer in uw woning kunt zorgen? Een tapijt heeft vaak een sfeervolle, knusse uitstraling, door het uiteenlopende kleur- en materiaalgebruik. Niet alleen zijn de tapijten vaak een fraaie toevoeging aan uw interieur, ook bieden ze een zachte ondergrond voor uzelf, uw kinderen en uw huisdieren. U kunt een Perzisch of Oosters tapijt in de woonkamer, de slaapkamer en bijvoorbeeld de werkkamer gebruiken om de ruimtes van uw woning een gezellige uitstraling te geven. Toele biedt verschillende modellen Perzische en Oosterse tapijten aan. Zo vindt u altijd een tapijt dat aansluit bij uw huidige interieur!

Een geschikt tapijt kopen voor uw woning

Het aanschaffen van tapijten is vaak niet eenvoudig, omdat deze naadloos aan moet sluiten bij uw huidige interieur en uw persoonlijke smaak. Wij helpen u graag geheel vrijblijvend bij het maken van de juiste keuze. Wilt u een Perzisch tapijt of Oosters tapijt met veel kleur, of juist een effen kleur?

In onze collectie vindt u verschillende tapijten, die aansluiten bij een vintage, antiek, modern of klassiek interieur.

Het schoonmaken van tapijten

Om zo lang mogelijk van uw tapijt te kunnen genieten is het belangrijk om uw deze op de juiste wijze te reinigen. Het schoonmaken van tapijten betekent meer dan het regelmatig zuigen ervan. Er bestaan verschillende schoonmaakmiddelen die u kunnen helpen bij het reinigen. Wij adviseren u hier graag over. Door de hoge kwaliteit van de materialen waarmee onze tapijten geproduceerd worden bent u verzekerd van een hoge mate van duurzaamheid.

Back To Top