skip to Main Content

Verschillende soorten kelims van hoge kwaliteit

De vintage vloerkleden komen in tal van verschillende patronen voor in ons assortiment. Sterker nog, geen kelim is hetzelfde! Zo vindt u vrijwel zeker een kelim kleed die aansluit bij de stijl van uw huidige interieur.

Met onze kelims bent u verzekerd van een zeer hoge kwaliteit. Dit komt doordat de wol die wordt gebruikt heel secuur wordt uitgezocht, gesponnen en op een plantaardige wijze geverfd is. Zo zal het kleed jarenlang meegaan, zonder dat er een duidelijke slijtage aan het kleed ontstaat. De patronen in de kelims variëren per nomadenstam en regio.

Kelims zijn door nomaden geweven kleden, elk met hun eigen identiteit. Er bestaat geen tweede van.

Een greep uit onze collectie

Een gezellige sfeer met een kelim in huis

Een kelim tapijt zorgt voor meer warmte en een knusse sfeer in uw woning. Leg het kleurrijke kleed bijvoorbeeld in de woonkamer van uw woning, in de slaapkamer of als verfraaiing van de werkkamer. Met een kelim vloerkleed brengt u meer kleur in huis, waarmee uw kamers een sfeervolle uitstraling zullen krijgen. Niet voor niets werden deze vintage kleden vaak gezien als een kunstobject voor aan de muur. Tegenwoordig worden deze klassieke vloerkleden steeds vaker als gebruiksobject gezien, die voor warme voeten en een zachte ondergrond zorgt.

 

Meer weten over Kelims?

Bent u benieuwd of onze kelims aansluiten bij uw huidige interieur? Of bent u benieuwd hoe u door een kelim te gebruiken meer sfeer in uw woning kunt creëren? Laat u door ons adviseren! Wij vertellen u graag meer over het gebruik van kelims in uw interieur.

Back To Top